MACHINES

TECHNIPLUS heeft vele jaren ervaring in de verkoop van een groot aantal nieuwe machines voor bedrijven in de Horti- en Agrosector en is specialist in onder meer bloemenboslijnen en bloemensorteerders. Machines die wij onder andere leveren zijn: boeketenlijn, watervulmachine, binders met of zonder Chrysal toevoeging, transportbanden en rollenbanen.

Naast het leveren van deze nieuwe opmaat gemaakte machines zijn wij in het bijzonder specialist in levering van gebruikte machines. Regelmatig hebben wij diverse occasions in ons aanbod, kijk dus regelmatig op onze site voor het aanbod. Techniplus zorgt ervoor dat de occassion de beste prestatie levert die u ervan verwacht. Wij hebben de machine voor u in de afgesproken staat gebracht, wij houden uw machine middels preventief onderhoud zo lang mogelijk in de beste conditie en wij kunnen u altijd terzijde staan met een onverhoopte storing.

Ook leveren wij tevens diverse ondersteunende artikelen, zoals bind elastiek, fotocellen, schakelmateriaal, stekkers, kabels, ontbladerborstels en snaren, dit alles van gerenomeerde merken. Diverse banden, zoals sponsbanden, oogstbanden, dakjesbanden zijn bij ons verkrijgbaar.

 

Binnen ons omvangrijke programma en deze website worden zeer regelmatig wijzigingen en aanvullingen doorgevoerd. Genoeg reden dus om onze website met regelmaat te blijven bezoeken.

afbeelding afbeelding afbeelding