NIEUW PRODUCT USB CONTACTDOOS MET RANDAARDE

USB-contactdoos met randaarde

De perfecte plaats om op te laden.

Eindelijk kunnen passende smartphones, tablets, fototoestellen of MP3-spelers overal in huis op een vaste plek worden opgeladen. Met de nieuwe geaarde USB-contactdozen. Daarmee behoort het zoeken naar USB-laadstations met eigen netvoeding en elektrische kabels tot het verleden. En bij vervanging blijft de steekplaats van de contactdoos behouden. Opladen wordt dus nog comfortabeler.

De combinatie van de contactdoos met randaarde en de moderne USB-netvoeding biedt bovendien een uniform design. Hij is namelijk verkrijgbaar voor talrijke Busch-Jaeger-schakelaarprogramma's, zoals carat®, pure stainless steel, solo®, Busch-axcent®, alpha, future® linear en Reflex SI. En in alle actuele kleuren van het betreffende programma.

De geïntegreerde hogere aanraakbeveiliging van de geaarde USB-contactdoos zorgt voor extra veiligheid. Deze wandcontactdoos is bovendien ook nog eens uiterst zuinig. In stand-by, als er geen apparaat wordt opgeladen, is het stroomverbruik lager dan 0,1 watt en kost dus slechts zo'n 20 cent per jaar.