NIEUWE MACHINES

BLOEMENVERWERKINGSLIJN

Wij leveren op maat gemaakte bloemenlijnen voor de bewerking van snijbloemen bij de kweker , import , etc.

Bekijk via deze link een film over de nieuwste boeketenlijn.

HANDONTBLADERAAR

Handontbladeraar type TPRSM-J1

Dit is een compacte en robuuste hand ontbladermachine voor het schoonmaken van bloemstelen. Deze machine is functioneel voor alle takken binnen de snijbloemensector en zelfs zeer goed toepasbaar bij een bloemisterij.

Naar keuze kan de TPRSM-J1 uitgevoerd worden met harde of zachte ontbladerborstels en is er optioneel een handige tafel leverbaar.

De TPRSM-J1 is CE genormaliseerd en wordt standaard geleverd in de kleur grijs.

Afmeting is: 30x50x40 cm

EMMERVULMACHINES

Spindel emmervuller geheel van RVS.

Via de PLC is in te geven de hoeveelheid water en middel wat er in de emmer moet. Hij wordt standaard geleverd zonder slangenpomp.

De emmervuller is voorzien van een frequentie regelaar waardoor hij versnelt naar beneden kan. In de water aanvoer is standaard een drukregelventiel geplaatst voor een constante druk op de waterklep en watermeter.

Daarnaast hebben wij in het assortiment:

• Emmervuller voor Procona of veilingfust

De machine bestaat uit een aanvoerband waar een aantal stapels fust op gezet kan worden. De emmers worden dan machinaal ontstapeld waarna ze worden gevuld met een instelbare hoeveelheid water en toevoegingsmiddel en worden getransporteerd op een bufferband. Deze machine is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de bloemen verwerkings industrie en kwekers.

Alle machines zijn indien gewenst leverbaar in een hoge kwaliteit roest vrij staal wat de levensduur van uw machine aanzienlijk verlengd!

Voor een demonstratie film van onze emmervuller voor 566 veilingfust klik op deze link.

T-BAG VUL MACHINE

T-Bag vul machine. De T-bag vuller doseert een zakje bloemenvoedsel in de bloemenemmer.

Nadat het lint met voedsel zakjes is ingevoert in de machine doseert hij per emmer een los zakje. D.m.v. een fotocel detecteert de machine de aangeboden emmer.

Toepasbaar op diverse emmervullers en transportbanden.

Prijs op aanvraag

BOSSNIJDER TPCL50

Bossnijder TPCL50 is de bossnijder voor kweker en verwerker.

De bossnijder snijdt zonder problemen van 18 cm dik en beschadigd door de scherpe messen hierbij de cellen in de bloemstellen niet.

 

Prijs op aanvraag.

SLANGHASPELSTAANDER

Voor het schoonmaken van uw machines is niets zo handig als perslucht. Omdat er rondom de machines vaak geen plaats is om een luchtslang haspel te monteren maken wij op maat staanders hiervoor.

Ook leveren wij hoogwaardige KS-tools slanghaspels voor perslucht met ophangbeugel.

Prijs op aanvraag

VUIL ELEVATOR

De TECHNIPLUS vuilelevator is leverbaar in iedere gewenste lengte en hoogte.

De elevator brengt het vuil vanaf de bloemenlijn direct op het centrale vuilafvoersysteem welke het transporteerd naar de perscontainer.

Prijs op aanvraag